Projektörlerle aydınlatıldıktan sonra akşamları kilisenin nefes kesici olması. Akşam oldu, çoğu Erivanlı gibi üretin ve mahalledeki bir barda veya kafede paylaşım yapın. Her gece için iyi bir ilk durak, 2016’da ortaya çıkan mükemmel bir alkollü içki mekânı olan ve Ermenistan’ın ilk IPA’sına ek olarak yirmiden fazla içki içen Dargett Brewpub’dur. Daha sonra, Daboo Bar’da bir veya iki içecek ikram edilir, kim tatlı miksologlar taze meyve sularıyla hazırlanmış göz alıcı karışımları karıştırırsa, Calumet Kültürel Kanepe’nin punk rock havasına sahip olmasına yardım etmeden önce donacaksınız. karışık, iddiasız bir grup. Bunun harika olduğunu düşünüyorum, aksi takdirde onlardan hoşlanmam, Erivan’ın Sovyet yapıları nesnel olarak etkileyici; aslında Sovyet boyunduruğu altındaydı ve Erivan bugünkü geniş kentsel kardiyo haline geldi.

Daniel, on yıllık brendinin ağızda tatlı bir tat bıraktığını söylüyor ve bu, yeni eğitime yön veren Brandy Learn tarafından da doğrulandı. Tamam, Erivan Brandy Business’ta çok keyifli ve anlayışlı bir gün geçirdik! Yemek, şarap veya brendi tutkunu birçok kişi için BeMyGuest tarafından sağlanan yemek ve şarap yolculuğunu arıyorsunuz. Yakın zamana kadar, çok sayıda ziyaretçi, onlarca yıllık siluetiyle Bakü gibi Kafkasya’nın daha gösterişli başkentlerine Erivan’ı daha çok kaçırdı, aksi takdirde Instagram’ın en iyi çedar ekmeği somunlarıyla Tiflis ve Disney’e bağlı eski şehir. Erivan’ın yollarında yürüyorsunuz ve aynı zamanda büyük bir BMW’nin reggaeton sesini dinliyorsunuz çünkü siz harika bir kafenin ses sisteminden gelen Ermeni duduk seslerisiniz.

  • Filmleri de “alan dışında” olduğu için gözaltına alınmış ve hapishaneye konmuştu. Ayrıca o dönemde düzenleyiciler, diğer tüm nüfusa kolayca dikte edebilecek zihinleri dahil etmekten son derece korkuyordu.
  • Yerel bir esinti taşıyan klasiklere hafif vuruşlar, henüz yaygın olan yemek yeme zevki ise sorgulanmadı.
  • Kişi bu sektörü çok kullandığı için ilginç sanat eserlerini takdir etmek kesinlikle çok keyifliydi.
  • 405 Post’ta Ermeni alfabesini yaratan Mesrop Mashots’tan uzakta devasa bir heykelin başkanlık ettiği, Ermenistan’ın eski edebiyat geleneğini sürdüren bir tapınak olan Matenadaran da aynı derecede uygun.
  • Paranın yanı sıra, güzel bir uçurumun yamacına oyulmuş, UNESCO tarafından korunan büyük bir manastır olan Geghard ve Kafkasya’da gösterişli taş oymaların eşi benzeri olmayan Noravank da paranın ulaşabileceği bir yerdedir; kesinlikle dışlanmamanız gereken yapı harikaları herhangi bir seyahat programından.
  • Taze Aziz Grigor Lusavorich Katedrali, kişinin Hıristiyanlıktan çıkışının 1700. yıldönümünün yepyeni simgesidir, çünkü devletinizin Ermenistan’a olan inancı ve Hıristiyanlığı tanıtmaktan suçlu olan yeni aydınlatıcı Aziz Gregory’ye bir övgüdür. Ermenistan.

Ama kesinlikle engelleyemeyeceğiniz hiçbir şey yok, bu yüzden yetenekli şarkıcı, hapishanede öğrenciyken film yapmasına izin verilse de verilmese de, size ve her birinize yardımcı olmak için yoğunlaştırılmış bir sinema filmi de içeren kolajlar yapmaya devam etti. kolaj yeni bir hikaye anlattı. Yeni Matenadarnlılar, 1945’te yapılmış ulusal bir sanat galerisinde, Ermenistan’daki Hıristiyanlığın tarihi geçmişini, eski tedavi edici bitki örtüsünü tasvir eden 20.100.000 el yazmasından çok daha fazlasını barındırıyor ve burada yaşam, edebiyat ve çok daha fazlasını ekebilirsiniz. Ermenistan klasik bir ulus içerdiğinden, bu el yazmaları Ermenistan’ın ve onun iyi korunmuş topluluğunun itibarını anlamada çok önemliydi. Çeşitli el yazmaları ve kaynaklar hakkında çok ilginç bilgilerin olduğu bir geziye çıktık.

Özel içeceklerin bir parçası olun ve Erivan’a ait kokteyl kulübümüz Cristal Pub & Settee’de iştah açıcı Ermeni ve Uluslararası yemeklerin tadını çıkarın. Hangi harika iş, Erivan’da büyük bir gezinin hemen ardından ailenizle, aile üyelerinizle ve meslektaşlarınızla rahatlamak için en iyisidir. Yukarıdaki öğeler, Erivan hakkında daha fazla bilgi edinmek için 1-2 günümüzün olduğu BeMyGuest gezimizin bir parçasıydı. Ermenistan’da kalan zamanımızın geri kalanını nasıl geçirdiğimi öğrenmek istiyorsanız, aşağıda Ermenistan’da atabileceğiniz adımlara ilişkin kendi incelememizden birkaçını bulabilirsiniz. En yeni Aziz Grigor Lusavorich katedrali aynı zamanda Ermenistan’daki devlet dininiz olduğu için Hristiyanlıktan çıkan kendi 1700. düğününüzün yeni simgesidir ve aynı zamanda sorumlu olan en yeni aydınlatıcı Aziz Gregory’ye büyük bir haraçtır. Ermenistan’da Hıristiyanlığın başlaması. Bu kilise, Ermenistan’daki mevcut şapellerden biridir ve yanlış düşünmediğimizde sadece 6-7 yıl öncesine ait olacaktır.

Daha fazla içerik görüntülemek için kaydolun – Pinco gates of olympus

Ermenistan Marriott Resorts Yerevan Pinco gates of olympus Erivan'ın Tarihi 4 Süper Yıldızlı Tatil Köyleri

Zvartnots Havaalanı terminalinin yakınında bulunan tüm cuatro yıldızlı pansiyonumuz, çalışabileceğiniz ve Erivan’ın muhteşem şehir merkezinde sakinleşebileceğiniz lüks bir sığınaktır. Her ne kadar brendinin büyük hayranları olmasam da, gerçekte bunu daha önce hiç denediğimizi düşünmüyoruz, Brandy’nin çoğunu analiz ettiğimizde bu hepimiz için hala çok ilginç bir deneyim. Brendi büyük ölçüde, alkollü içki yapmak için en az 36 ay boyunca coşkulu bir çam fıçıda saklanan şaraplardan yaratılır ve daha sonra ruhun diğer çeşitli dönemleriyle birlikte Brendi moduna birleştirilir.

  • Yepyeni soykırım, birinci adımdan çok daha fazlasının, kız düşmanının hiç merhameti olmadan, 5 milyon Ermeni’nin vahşice katledildiği ilk dünya savaşı sonrasında ve sırasında gerçekleşti.
  • Daniel, 10 yıllık brendinin ağızda tatlı bir tat bıraktığını ve bunun yeni örneği güçlendiren Brandy kavramasıyla doğrulandığını belirtiyor.
  • Erivan’ın yollarında yürüyorsunuz ve siz de bir kafenin ses sisteminden Ermeni duduk müziği gelirken, katılanlar iyi bir BMW’nin reggaeton sesine dikkat ediyorlar.
  • Yepyeni Matenadarn, aslında 1945’te üretilmiş, Ermenistan’daki Hıristiyanlıktan uzak gerçek tarihi, eski tedavi edici bitki örtüsünü ve siz de bitki örtüsünü, edebi eserleri ve çok daha fazlasını tasvir eden 20.000’den fazla el yazmasına ev sahipliği yapan ulusal bir sanat galerisidir.
  • Uzmanlık içkilerinin bir parçası olun ve Erivan kokteyl barında, Cristal Bar’da ve Settee’de iştah açıcı Ermeni ve Dünya mutfağının tadını çıkarabilirsiniz.

Para sıkıntısı çeken trafik için Envoy Hostel’in üstesinden gelinemez; özel ve ortak yatak odasının yanı sıra harika yürüyüş turları ve geziler sunmaktadır. Benim kişisel Locam Yerevan, on iki iyi döşenmiş odası ve ön taraftaki masa ekibinin keyfini çıkararak, Elçi’den bir adım daha fazlasını denemektedir ve aşıklar ve kazma duygusu olan kazmaya çalışanlar için iyidir. Erivan’ın önde gelen keşif cenneti endüstrisi Vernissage’de Buzand için hafta sonları saklandığını ve Aram Sokaklarında teklif vereceğinizi umuyoruz.

Şirketimiz

Ermenistan Marriott Resorts Yerevan Pinco gates of olympus Erivan'ın Tarihi 4 Süper Yıldızlı Tatil Köyleri

Büyük Salonumuzda ikramlara dair anlayışınızın derinleşmesi nedeniyle bizimle olan deneyiminizi genişletin, aksi halde Manchester United ile yeni şeyler öğrenin. Bu son teknoloji içinde, çok ilginç modern sanat eserlerine ev sahipliği yapan bir sanat vitrini de var. Onu önemsiz veya belki de blog yazısı için değerli bulmazsanız, faydalarını yararsız olarak değerlendirin. Gerçekten deneyimli bir grubumuz var ve size en iyi müşteri hizmetini verebiliriz.

Ermenistan’ın Matenadaran’daki rekoru hakkında bilgi edinin

Ermenistan aslında Hıristiyanlığı ulusal inancı olarak kabul eden ilk millettir ve bu, Erivan’ın ibadethanelerine de yansıyan köklü kayıtlara sahiptir. Şehrin en büyüğü olan Katoghike, 1679’daki yıkıcı depreme mucizevi bir şekilde dayandı. Küçük kilisenin batıya bakan cephesindeki yazıtlar 1229’dan beri tarihleniyor. Yeni yirmi birinci 100 yıla doğru hızlı bir şekilde Surp Grigor Lusavorich Katedrali’nde, 2001’de kutsanan dünyanın en büyük Ermeni Apostolik kilisesi, kutuplaştırıcı modern mimarisiyle ünlü. . Erivan yüzyıllardır Müslüman örgütlerin evi olmasına rağmen, rengarenk mozaikleri ve turkuaz kubbesiyle dikkat çeken yeni Sultanahmet Camii, bölgenin kalan tek İslami övgü mekanıdır ve (mütevazı önlükler gereklidir) görülmeye değerdir. ).

Yeni soykırım, 1,5 milyondan fazla Ermeni’nin, düşman kız tarafından acımasızca öldürüldüğü birinci dünya savaşı sırasında ve sonrasında gerçekleşti. Sanat galerisinin dışında heybetli sütunlar, akıllardan çıkmayan şarkılar ve kutsal ve hüzünlü bir şekilde düşüncelerinizi kurcalayan sonsuz bir alev. En yeni çağlayan, sizi Erivan’ın nefes kesen manzarasının tadını çıkarabileceğiniz zirveye çıkaracak büyük bir Pinco gates of olympus merdiven içeren 5 katlı, son teknoloji ürünü bir yapıdır. Ne yazık ki oraya varır varmaz, güneş ve yağmur çok iyi değildi ve ardından en yeni şaşırtıcı Ağrı Dağı’nın çok net bir görüntüsünü değerlendiremedik. Pizza pastası ve tacos gibi katlanabilir portatif yemekler ruhunuza danışabilirse, Ermenistan’ın kağıt dar gözleme bulaşmış, sıcak kuzu eti olan ve kabarıncaya kadar pişirebileceğiniz lahmajun’a kesinlikle enayi olacaksınız. Mer Taghe’de bir ders kitabı yorumunu deneyin; kim turta yaparsa, mükemmel bir maydanoz serpin ve masanın yanına varmadan önce portakaldan mükemmel bir spritz yiyeceksiniz, aksi takdirde Lahmajun Gaidz (büyük bir Suriyeli mülteciye ait) nedeniyle pop müzik. Halep biberi ve nar pekmezi olan merkez doğu tercümesi.

Ermenistan Marriott Resorts Yerevan Pinco gates of olympus Erivan'ın Tarihi 4 Süper Yıldızlı Tatil Köyleri

Eskiyle sizin aranızda devam eden etkileşim en yenisi Erivan’ı ilginç olduğu kadar çılgın da kılıyor. Ermeni yemekleri, İran, Doğu Avrupa ülkeleri, Gürcistan ve Levant’tan etkilenen tatlar ve tekniklerden oluşan mükemmel bir patchwork yorgandır. Ünlülerin tavada dolma denediği, limonlu tahılların etrafında üzüm bırakıldığı ve biberiye kokulu topraktan hayvan eti yiyebileceğiniz ev tarzı bir kafe olan Dolmama sırasında Doğu Ermeni yemeği hissi (ve bu çok daha fazla Rus ve siz Gürcü olabilirsiniz) derecelendirilir. Anteb’de, gösterişten uzak bir Suriye-Ermeni karşılıklısı kuzeyi önler, kentsel alanın en iyi mantısını, başparmak büyüklüğünde etli köfteleri et suyuna dalar ve kalın yoğurtla doldurabilirsiniz.

Kusursuz toplantılara ev sahipliği yapın ve uzman planlamacılar tarafından geliştirilen ve kişiselleştirebileceğiniz sofistike eğlence odalarında sosyal etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. Kendine özgü İtalyan yemeklerinin tadını çıkarın ve kendi davetkar yemek mekanımızda yaratıcı içeceklerin tadını çıkarabilir ve bar yapabilirsiniz. Geziyle geçen tüm bir günün hemen ardından, fitness merkezimizde bedeninizi canlandırın, ya da açık havuzumuzdaki pırıl pırıl okyanusları seyrederek canlanın.

Hangi İpuçları Slot Makinelerini Yenmenize Ve Kazanma Şansınızı Artırmanıza Yardımcı Olacak?

Tarihi tatil yerlerimiz, şehrin kalbindeki Cumhuriyet Dikdörtgeni’ndeki eylemler içinde çok iyi bir konuma sahiptir. Yerleşin ve lüks yatak çarşafları, yüksek hızlı Wi-Fi, mermer tuvaletler, ses geçirmez pencereler içeren harika bir şekilde döşenmiş oda ve süitlerde talepte bulunacaksınız ve yirmi dört saat boyunca yer sağlayıcı olabilirsiniz. Ermenistan’daki Kayıtlar Müzesi, ABD Büyükelçiliği ve ünlü Ararat Brendi deposu gibi önemli internet hakkında konuşun.

Ermenistan Marriott Resorts Yerevan Pinco gates of olympus Erivan'ın Tarihi 4 Süper Yıldızlı Tatil Köyleri

“Narların Rengi” onun gerçek anlamda en iyi performanslarından biri, ancak henüz onları göremedik. Bir kere ekstra komisyon ödemek zorunda kalsak bile müzede tek bir resim bile alamadık. Bazıları bu dünyayı en çok kullananlar olduğu için onun ilginç sanat eserlerini takdir etmek son derece eğlenceliydi. Videoları da ‘sahanın dışında’ olduğu için tutuklandı ve hapishaneye yerleştirildi, ayrıca yetkililer o sırada geri kalan sakinleri kolayca tespit edebilecek bu tür düşüncelerden son derece korkuyordu.

İçeride nadir asırlık el yazmaları ve karmaşık bir şekilde tasvir edilen kitaplarla karşılaşacaksınız. Erivan muhtemelen Kafkasya’nın kafe kültürü açısından en yeni yatırımıdır ve bunun da iyi bir nedeni vardır; hemen hemen her yerde bir kahve dükkanı vardır ve iyi bilinen bir bölgesel aktivite, siz bir şeyler tüketirken durduğunuz yere kadar saatlerce orada kalabilir. surj, siyah renkli Ermeni kahveleri veya son zamanlarda kapuçinolar veya diğer özel biralar. Kahve meraklıları, ustaca çıkarılmış espressoları ve seksi krepleriyle sevilen Gemini’de eşsiz barbunya fasulyesini kavuran Yeşil Fasulye’de bir araya geliyor. Yalnız web sitesi ziyaretçileri, sınırsız bisküvi, java ve çay için saat başı ödeme yaptığınız oyunların ve ortak çalışma alanlarının bulunduğu rahat bir dinlenme yeri olan Aeon AntiCafe’de sosyalleşir.

Finansmana ihtiyaç duyduğunuzda, mükemmel bir uçurumun yamacına oyulmuş, UNESCO tarafından korunan mükemmel bir manastır olan Geghard’ı deneyin ve gösterişli tuğla oymaları Kafkasya’da eşi benzeri olmayan Noravank’ı deneyin; insanın göz ardı edilmemesi gereken yapısal harikalar seyahat programı. Şaraplar MÖ 9. binyılda Erivan’da inşa edilmiş olabilir ve bu nedenle topluluğun en bilinen bağcılık bölgelerinden biridir. Merkezi MÖ 782’de bulunan, dünyanın en eski kent merkezlerinden biri olan Erivan’da, dünya standartlarında zengin galerilere sahip olmanız şaşırtıcı değil. Yeni Federal Galeri, globalden yedi kata sahip olan en keyifli mekanını deneyebilir ve Orta Çağ ikonlarından diaspora sanatçılarının ilerici çizimlerine kadar Demir Yıl freskleri arasında herhangi bir yerde Ermeni etkinliklerini gerçekleştirebilirsiniz. Aynı derecede uygun olan Matenadaran, 405 Reklam’da Ermeni alfabesini geliştiren Mesrop Mashots’un büyük heykelinden çok, Ermenistan’ın eski edebi geleneğini sürdüren bir tapınaktır.

Ermenistan Marriott Resorts Yerevan Pinco gates of olympus Erivan'ın Tarihi 4 Süper Yıldızlı Tatil Köyleri

Satışları takip eden yeni mimar, eski binaları buldozerlerle yerle bir eden ve pembe tüflü mülklere (ve dolayısıyla Erivan’ın takma adı, yepyeni “Kızıl Şehir”) yer açmak için yollar açacağınız Ermeni doğumlu Alexander Tamanian, bir avangard kadar önemli. garde oyun otoyol planı. Erivan’ın cesur kalbi olan yeni muzaffer Cumhuriyet Meydanı’nın yaratılması 53 yıl sürdü ve bugün en yeni Ulusal Galeri’ye ve Marriott Lodge’a ev sahipliği yapıyor. Coşkulu “melodi çeşmelerini” çalışırken görmek için yaz boyunca gün batımından itibaren ilerleyin. Beyaz lokmalardan bölgesel bir dokunuşa sahip klasiklere kadar, tanıdık olan ancak gerçekten beklenenin ötesinde artan yemeklerin tadını çıkarın. Ne yazık ki, yepyeni Soykırım müzesinin kapsamlı bir restorasyona sahip olması için bir yıllık süreye sahip olması kesinleşti ve kesinlikle 100. yıldönümünden hemen iki gün önce, yani 24 Nisan 2015’te mührü açılacak.

Burada küstah seyyar satıcılar, asırlık antikalardan el dokuması kilimlere kadar ürünlerini sergiliyor, böylece bir düzine tişörtün karşılığını alabilirsiniz. Kendi lezzetli çeşitlerinizin hatıralarına sahip olmak için, kurutulmuş iyi taze meyveleri, taze toprak baharatlarını stoklayabileceğiniz harika yaldızlı bir cepheye sahip, mükemmel bir şekilde yenilenmiş Sovyet zamanındaki yemek salonu olan Pak Shooka’ya bir göz atın. will basturma, kurutulmuş Ermeni sığır eti. Erivan, tüm seçeneklerin trafiğine sahip olmak için canlı gösterilerin olduğu güzel bir şehir bölgesidir. İlk randevuya çıkanlar, Amiryan Yolu üzerindeki Erivan Tavernası’nda, muhteşem khorovatlar ve Ermeni barbeküsüyle dikkat çeken karışık bir kalabalığa sahip bir kafe veya restoranın duygusal, kesintisiz Ermeni halk müziğini atlamamalıdır. (Etiket gösteri zamanları için gelecektir.) Aynı zamanda caza sahip olma konusunda iyi bir tutkuya sahip kişiler, Mezzo Vintage House Bar’da iyi tanımlanmış klasiklerden doğrudan söz edilen yetenekli sanatçılardan hoş bir sürpriz yaşayabilirler.

On bir, beş yüz kilometrekarelik yüzölçümüne sahip olan Ermenistan, yaklaşık Maryland büyüklüğündedir ve bu nedenle Erivan’dan uzakta yapacağınız tatile kadar birçok tarihi mekanını görebilirsiniz. Echmiadzin Katedrali, metropolün kardiyovasküler sisteminin on bir kilometre batısında yer alan, hiç düşünmeden yapılan bir katedraldir. Gezegendeki en eski katedral olduğu söylenen bu katedral, 300’e kadar reklamla kutsanmıştı. Giderek artan, zamanla kullanılan salonları, ülkedeki Ermenilerin hac yeri olmayı bugüne kadar olduğundan daha fazla sürdürüyor.